Log in
X

Company Name

Çetin Sh.p.k.

Phone Number

+383 044 808 666

Company Place

Prishtinë

Agjent I shitjes (4)

Agjent I shitjes (4)

Information

Publish Date

01.10.2019

End Date

15.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

“Çetin” Sh.p.k. ofron 4 pozita të lira për punë:

  1. Agjent I shitjes (4 Pozita)

Përshkrimi I vendit të punës

  • Hulumtimi, Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientet e ri
  • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
  • Realizon të gjitha komunikimet me klient;

Kualifikimet / Kërkesat:

  • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
  • Patent shofer Kategoria B;
  • Aftësi të mira në komunikim,shitje dhe negocim;
  • Duhet të jetë i vetëorganizuar, të ketë vetëiniciativë, të ketë njohuri të theksuara të tregut per regjionin qe aplikon,

Pagesa: Shumë Konkuruese

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin për të cilën aplikojnë, ne email: info@cetin-ks.com ; 044/808-666

Ju informojmë së vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook