Log in
X

Company Name

Atlas Group sh.p.k

Phone Number

00383(49)- 217-505

Company Place

Prishtinë

Promotere -Shitese (15)

Promotere -Shitese (15)

Information

Publish Date

07.10.2019

End Date

21.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Atlas Group sh.p.k shpall konkurs për 15 Promotere -Shitese me kontratë 6 mujore

Lloji i punes:

  • Promoteret do te punojne ne menyre ekipore( 4 vajza ne grup)
  • Kohezgjatja 6 muaj,me mundësi vazhdimi për 1 vit.
  • Dërgoni CV-te tuaja sëbashku me 2 (dy) fotorafi në groupatlas.ks@gmail.com ose ne viber 00383(49)- 217-505.

Nëse jeni me shoqe ose familjare e doni me punu së bashku atëhere ky është vendi ideal për punësim për ju se bashku me shoqe.

  • Trajnime te avancuara per shitje dhe promocion qdo jave
  • Qertifikata per trajnimet
  • Punesim mbi 6 muaj
  • Kontrate valide

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook