Log in
X

Company Name

IDRA Research & Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Anketuës/Intervistuës

Anketuës/Intervistuës

Information

Publish Date

08.10.2019

End Date

22.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Ferizaj | Gjilan | Mitrovicë | Pejë

Job Description

Konkurs për Anketuës/Intervistuës në Ferizaj, Pejë,  Gjilan dhe Mitrovicë

Ky është një njoftim për të gjithë atë të cilët dëshirojnë që të punojnë si intervistues/anketues pranë IDRA Research & Consulting - Dega në Kosovë

Në mënyrë periodike kompania jonë kryen anketa dhe sondazhe në të gjithë Kosovën. Të interesuarit do të angazhohen në kryerjen e intervistave/anketave në terren nëpër qyetete të ndryshme.

Bazuar në standartet e ESOMAR (shoqata botërore, më e madhe, e profesionistëve në fushën e kërkimeve) ne ofrojmë mundësi punësimi për të gjithë ata individë të cilët:

  • Janë të ndershëm.
  • Janë të sjellshëm.
  • Janë të përkushtuar në punë.
  • Janë korrekt.
  • Dëshirojnë që të sigurojnë të ardhura të kënaqshme mujore nga një punë jo me kohë të plotë.
  • Kërkojnë eksperiencë pune.
  • Dëshirojnë që të punojnë pranë një kompanie reputacioni i së cilës është ndër më të mirët ne treg si për cilësi ashtu edhe për integritet.

Nëse dëshrioni që të punoni me ne mund të dërgoni CV tuaj në email: jobs@idra.al

 Ku mund të na gjeni?

Website: www.idracompany.com
E-mail: jobs@idra.al 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook