Log in
X

Company Name

Zero Pozitive Publicis

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Supervisorë, Promotere

Supervisorë, Promotere

Information

Publish Date

09.10.2019

End Date

23.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për Aktivitete Promocionale.

Zero Pozitive Publicis kërkon Supervisorë dhe Promotere për aktivitete promocionale.

Aktivitetet kryesisht zhvillohen në markete në tërë territorin e Kosovës 3 deri 4 herë në javë, 4 deri 6 orë në ditë.

Të interesuarit të dergojnë CV me dy foto në email adresën promotions@zeropozitive.com 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook