Log in
X

Company Name

INTER STONE LLC

Phone Number

049 491 888

Company Place

Lipjan

Punëtor për Depo

Punëtor për Depo

Information

Publish Date

09.10.2019

End Date

23.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Inter Stone L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një Punëtor për Depo me përvojë në drejtimin e Pirunerit dhe të jetë banor i Komunës së Lipjanit.

Përgjegjësit:

 • Përdorimi i Pirunerit (Forkliftit)
 • Ngarkim Shkarkimi I Mallit me Piruner, Kran dhe Fizikisht kur është e nevojshme.
 • Mirëmbajtja e Depos.
 • Pastrimi I mallit dhe depos.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 18-40 vjeç
 • Fizikisht i shëndetshëm
 • Përvojë pune në përdorimin e Pirunerit (Forkliftit)
 • Të jetë banor i Komunës së Lipjanit.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke dërguar CV-në në emailin info@interstone.co ose në numrin 049 491 888. Për me shumë informata ju lutemi telefononi në numrin 049 491 888 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00 ose në linkun: http://www.interstone.co/al/kontakti/interstone-prishtina

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook