Log in
X

Company Name

Selmans Network

Phone Number

045 644 605

Company Place

Prishtinë

Recepcionist/e

Recepcionist/e

Information

Publish Date

09.10.2019

End Date

19.10.2019

Categories

Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “SELMANS Network” sh.p.k shpall:

KONKURS PUNE

Për Recepcionist/e

Kushtet e kërkuara:

  • Të jetë i/e përkushtuar në punë;
  • Të ketë njohuri të mira në punën me kompjuter;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhëve të huaja, sidomos gjuhës angleze;
  • Të jetë komunikativ/e me klientët dhe bashkëpunues/e me kolegët;
  • Të ketë afinitet për t’u përshtatur shpejt me detyrat e punës;
  • Të dijë të punojë në kushte stresi dhe presioni në punë.
  • Përvoja e punës është e preferueshme, por jo e domosdoshme.

Të interesuarit, mund t’i dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën info@selmans.net.

Afati i aplikimit është 10 ditë, deri me datën 19 tetor 2019!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook