Log in
X

Company Name

GEMIX sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent/e Administrativ/e

Asistent/e Administrativ/e

Information

Publish Date

18.10.2019

End Date

01.11.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania GEMIX sh.p.k, si prodhues i bojrave, llaqeve, dhe materialesh ndërtimore, shpall lajmërim për punonjës të përkushtuar dhe dinamik në pozitën

Asistent/e Administrativ/e  

 
Përgjegjësitë përfshijnë:

 • Mbajtjen e të dhënave,
 • Krijimi, dhe futja e informacioneve ne data-baze;
 • Kontrollimin e inventarit,
 • Ndihmon ne organizimin dhe mirembajtjen e dokumentave dhe zyres,
 • Komunikimi i vazhdueshem me klientet dhe partneret tane (email, tel. etj);  

Kriteret e Kualifikimit janë:

 • Diplome Universiteti në Financë – Kontabilitet,
 • Përvoja në punë përbën avantazh,
 • Kualifikime të tjera profesionale përbëjnë avantazh,
 • Te kete njohuri ne paketen Office;
 • Njohuri te avancuara ne gjuhen angleze (gjuhet tjera jane perparsi);
 • Organizimi dhe percaktimi i prioriteteve ne baze te kerkesave/nevojave;
 • Posedimi i patent-shoferit (kategoria B);

Procesi i Aplikimit dhe Kontakti:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutemi dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese në adresën: hr@gemix.com . Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit. Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook