Log in
X

Company Name

DOMUS SHPK

Phone Number

049/390-600

Company Place

Prishtinë

Arkitekt

Arkitekt

Information

Publish Date

19.10.2019

End Date

25.10.2019

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

DOMUS SH.P.K. me adresë në Prishtinë -Veternik, rruga Gjergj Arianiti nr.1 (250m mbi objektin Gorenje) përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane "DOIMO", "DALL'AGNESE" , "HOMES" etj
fton të gjithë të interesuarit të APLIKOJNË në pozitën:

Arkitekt (1 vend pune) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizimin e projekteve sipas kërkesave përkatëse.
 • Organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën profesionale dhe në të gjithë procesin e shërbimit me klient.
 • Përcjellë punët në teren komfort projektit
 • Kordinimi i punëve me nënkontraktorët
 • Zbaton detyrat dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi

Kriteret për aplikim:

 • Diploma në bachelor apo master (arkitekturë)
 • Të ketë përvojë pune në interier së paku 1 vit, ( të bëjë -matje, propozime të projektit      në bazë  të katallogjeve dhe kërkesave të klientëve)
 • Të ketë njohuri në Archicad ose Autocad, Microsoft Office
 • E preferuar të ketë aftësi në rendesim
 • Të posedojë patent shofer ( kategoria B)
 • Të ketë fleksibilitet në orarin e punës
 • Aftësi të mira për të krijuar raport profesional me klientët
 • Njohuri të gjuhës angleze, e preferuar njohja e gjuhës italiane.

Të interesuarit të dergojnë Cv-të e tyre dhe mundësisht edhe Portfolio në email adresen: domus.shpk@outlook.com më së largu deri në datën 25.10.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook