Log in
X

Company Name

PUNSOHU EU

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Bashkëpunëtor i jashtëm

Bashkëpunëtor i jashtëm

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Bashkëpunëtor i jashtëm

PUNSOHU EU kërkon individë të motivuar, me vetëiniciative, profesionistë dhe të orientuar në shërbime që të bashkëpunojë për projektet e saj të ardhshme. Nga cdo qytet i Kosovës do angazhojmë nga një bashkëpunëtor të jashtëm.

Cilat janë detyrat tuaja:

  • Ju do jeni përgjegjës për komunikimin e brendshëm dhe të jashtëm të projektit
  • Ju do krijoni strategji dhe programe marketingu
  • Krijoni programe mbi mbledhjen e fondeve
  • Krijoni marrëdhënie të mira biznesore me partnerët tanë
  • Kontriboni në zhvillimin e reputacionit të brendit

Kualifikimi juaj:

  • Preferohet që kandidati potencial të ketë të përfunduar nivelin bachelor në marrëdhënie me publikun / ndonjë edukim shtesë dhe i avancuar është mëse i mirëseardhur
  • Së paku 2-5 vitë pune në fushat e lartëpërmendura
  • Kërkohet edhe përvojë në sektorin e marketingut
  • Aftësi prezantimi dhe komunikimi
  • Aftësi të punoni në publik nën presion

Të interesuarat mund te na dergojne CV-ne, se bashku me LeterMotivuese, ne email adresen info@punsohu.eu 

Web: www.punsohu.eu

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook