Log in
X

Company Name

Punsohu.eu

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Moderatore

Moderatore

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Per shkak te rritjes te vazhdueshme, PUNSOHU.EU hap konkurs per:

Moderatore

Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë, apo ndonjë drejtim në Shkenca Sociale (përparësi),
  • Te kete komunikim te rrjedhshem ne gjuhen Shqipe;
  • Njohuri pune me kompjuter;
  • Te jete e person i organizuar, motivuar dhe e pergjegjshme;
  • Te kete pervoje pune ne radio (e preferueshme);
  • Te jete person qe i pershtatet dinamikes dhe natyres se punes tone.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës;
  • Ambient te ngrohte dhe bashkepunues kolegial.
  • Të interesuarat mund te na dergojne CV-ne, se bashku me LeterMotivuese, ne email adresen info@punsohu.eu

Web: www.punsohu.eu

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook