Log in
X

Company Name

Kompania 101sherbime

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vende të lira pune (36)

Vende të lira pune (36)

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Për plotesimin e pozitave për kryrjen e shërbimeve të vecanta:

Kompania 101sherbime shpallë konkurs për: (36) Vende të lira punë

Kush jemi ne…

101 Shërbime është i vendosur në Prishtinë dhe ka një numër të gjërë të bashkëpunëtorëve të saj. Këta bashkëpunëtorë operojnë në degë të ndryshme ekonomike dhe biznesore.

Qëllimi i 101 Shërbime është i përqëndruar në zhvillimin ekonomik dhe bashkëpunimin e ngushtë me subjekte ekonomike dhe biznesore.

Aktualisht në kuadër të agjensionit biznesor 101 Shërbime shpallen këto vende punë nga partnerët tanë:

Agjente e shitjes së Aviobiletave (20)

Kërkojmë të punësojmë 5 Administratore për zyret tona.

Detyrat tuaja janë, por nuk kufizohet vetëm në:

 • Përshëndetja e klientëve dhe drejtimi i tyrr tek personeli i duhur
 • Kryerja e detyrave rutinore sic janë përgjigja në thirrjet telefonike, në email, përgatitja e dokumenteve duke përfshirë korrespondencën e zyres, memorandumet, CV, letrat motivuese dhe prezantimet
 • Koordinimi dhe menaxhimi i termineve, takimeve dhe konferencave në mëënyrë që të evitohen takimet e dyfishta
 • Përformimi i detyrave të tjera sic është faturimi, monitorimi i llogarive, dhe kontrolli i buxhetit
 • Monitorimi i dosjeve të përgjithshme, sic janë dosjet mbi punësimin dhe punën, dhe dosje të tjera për të cilat u ofron kompetencë kompania
 • Rishikimi i mirëmbajtjes së zyreve dhe pajisjeve
 • Performimi i detyrave të tjera

Kualifikimi juaj:

 • Përfundimi i shkollës së mesme/Niveli Bachelor në administrim biznesi apo dicka e ngjashme
 • Preferohet së paku dy vite përvojë pune në zyre
 • Njohuri e jashtëzakonshme e pakos MS OFFICE
 • I aftë të trajtojë informacionin konfidencial
 • Aftësi të manxhojë kohën, me qasje në prioritizimin e detyrave të punës

Agjente e shitjes së Biletave dhe Aviobiletave (3)

Eurotravel-Agjenci shpall konkurs për punësimin e tre personave në pozutën “Agjente e shitjës së Biletave dhe Aviobiletave”.

Detyrat tuaja të punës:

 • Përshëndetja e klientëve
 • Ofrimi i të gjitha të dhënave të disponueshme ndaj klientëve
 • Rezervimi i biletave në mënyrë precize, anulimin e rezervimeve me kërkesën e klientit dhe informimi i klientëve kur ndodh të anulohet udhëtimi
 • Paraqitja polite dhe e sjellshme ndaj klientëve edhe në rrethana stresuese

Profili juaj:

 • Së paku përfundimi i shkollës së mesme/preferohet diploma universitare
 • Njohuritë kompjuterike dhe ajo e gjuhës angleze janë bazike për t’u konsideruar për këtë vend pune
 • Mund të kërkohet puna gjatë fundjavës dhe festive
 • Mund të kërkohet verifikimi i dosjes penale para punësimit

Përkthyes (5)

“Eurotranslate” kërkon të punësojë 5 përkthyes të kualifikuar dhe me përvojë për aktivitetet e saj të përditshme dhe atyre rutinore.

Detyrat tuaja përfshijnë:

 • Leximi i materialeve dhe hulumtimi i terminologjisë specifike të industrisë
 • Konvertimi i teksteve dhe incizimeve audio/video në një apo disa gjuhë
 • Sigurimi qe tekstet e përkthyera nuk e humbin kuptimin e tyre
 • Përgatit titra për video inqizimet dhe prezantimet

Kualifikimi juaj:

 • Përvojë pune si përkthyes
 • Njohuri në dy gjuhë përvec gjuhës suaj amtare
 • Njohuri në programet edituese
 • Aftësi në menaxhimin e kohës

Agjent i patundshmërive (2)

Agjensioni i Patundshmërive “Kosova Estate” shpall vende të lira pune për dy Agjentë të Patundshmërive.

Detyrat tuaja të punës:

 • Gjeneroni klientë përmes shitjes së pronave dhe dhënies me qira
 • Këshilloni klientët në lidhje me kushtet e tregut
 • Krijoni një cmimore konkurrese
 • Krijoni një listë të pronave që do shitni
 • Shfaqni pronat tek blerësit potencial
 • Zhvilloni negociatat ndërmjet shitësve dhe blerësve

Kualifikimi juaj:

 • Duhet të jeni agjent i licensuar i patundshmërive
 • Duhet të keni përvojë paraprake
 • Preferohet përvoja në shitje
 • Duhet të posedoni aftësi të jashtëzakonshme interpersonale
 • Të njihni pronat lokale
 • Posedoni patent shoferin

Agjent i Marketingut (6/6 rajone)

On Reklama shpall konkurs për gjashtë vende punë si Agjent Marketingu për gjashtë filiale në gjashtë rajone të ndryshme.

Detyrat tuaja të punës janë:

 • Rishikimi dhe zhvillimi i kampanjave të marketingut
 • Kryerja e hulumtimeve dhe analizimi i të dhënave për të përcaktuar audiencën
 • Prezantimi i ideve dhe strategjive të reja
 • Aktivitetet e promovimit
 • Distribuimi i të dhënave financiare
 • Të shkruarit e shkrimeve creative
 • Mirëmbajtja e uebfaqes dhe rishikimi i analitikës së të dhënave
 • Organizimi i eventeve dhe ekspozitave të produkteve
 • Koordinimi i strategjisë së marketingut me kulturën organizative të kompanisë
 • Monitorimi i performancës
 • Menaxhimi i kampanjave në media sociale

Të interesuarit mund të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi, në:

e-mail: info@101sherbime.com

web: www.101sherbime.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook