Log in
X

Company Name

Eurotravel

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent i udhëtimeve

Agjent i udhëtimeve

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Agjensioni i udhëtimeve Eurotravel kërkon të punësojë kandidatë në pozitën e punës:

Agjent i udhëtimeve

Ne po kërkojmë për një Agjent të Udhëtimeve që ka pasion udhëtimin. Ju do menaxhoni kërkesat për udhëtim individual dhe biznesor dhe do ofroni pakot turistike në emër të furnizuesve tanë. Qëllimi është që klientët tanë të jenë të kënaqur dhe të entuziazmuar për shërbimet tona të ardhshme.

Detyrat tuaja janë të ndryshme dhe nuk janë të kufizuara vetëm në:

  • Planifikimin dhe shitjen e transportimeve, akomodimeve, sigurimit dhe shërbimeve tjera
  • Bashkëpunimin me klientët për të identifikuar nevojat e tyre dhe këshillimin e tyre në lidhje me destinacionin e përcaktuar, llojin e transportit, datat e udhëtimit, kostot dhe akomodimin
  • Ofrimin e të dhënave relevante, broshurave dhe publikimeve

Kushtet e kualifikimit:

  •  Të keni aftësi të mira komunikative
  • Të keni eksperiencë në sistemin e rezervimeve
  • Të jeni i gatshëm pë orar flexibil të punës
  • Të keni njohuri në kompjuter - Microsoft Offic
  • I/e aftë për punë nën presion

Paga:e negociushme

Të interesuarit të dërgojnë një CV dhe një Letër Motivuese në këtë email: eurotravel@101sherbime.com

Web: www.101sherbime.com

https://www.facebook.com/398781983585512/posts/618434888286886/

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook