Log in
X

Company Name

Agjensioni i reklamave On

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher të marketingut

Menaxher të marketingut

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Agjensioni i reklamave On – reklama shpall konkurs për një:

Menaxher të marketingut

Menaxheri i Marketingut menaxhon aktivitetet e përditshme të marketingut në agjension dhe strategjinë e përgjithshme të marketingut.

Detyrat tuaja:

 • Menaxhoni aktivitetet e marketingut brenda departamentit të marketingut
 • Zhvilloni strategjinë e marketingut për kompaninë
 • Koordinon kampanjat e marketingut me strategjinë e shitjes
 • Rishikon vazhdimisht buxhetin e kompanisë për marketing
 • Publikon planin e marketingut
 • Impementon fushatat promocionale
 • Raporton dhe siguron efikasitetin e komunikimit të marketingut
 • Siguron komunikim të brendshëm efikas duke mundësuar realizimin e objektivave të marketingut

Kushtet:

 • Të ketë përvojë pune në shitje dhe prezantim
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese
 • Mund të punojë edhe nga shtëpija (me kushte të caktuara) 

Kualifikimi:

 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi 
 • Të ketë diplomë universitare, preferohet në fushën e marketingut
 • Të ketë përvojë në fushën e marketingut së paku dy vite
 • Të njohë gjuhen angleze (e preferueshme)
 • Të ketë patentë shofer – kategoria B

Të interesuarit të dërgojnë një CV dhe një Letër Motivuese në këtë email: onreklama@101sherbime.com

Web: www.101sherbime.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook