Log in
X

Company Name

Kosova Estate

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent imobiliar/patundshmërive

Agjent imobiliar/patundshmërive

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Agjensioni i patundshmërivë Kosova Estate shpall konkurs për pozitën e punës:

Agjent imobiliar/patundshmërive

Ju do jeni përgjegjës për blerjen dhe shitjen e pronave në emër të agjensionit tonë të patundshmërive. Ju do keni për detyrë të rritni kuotën e klientëve tanë duke i këshilluar klientët në lidhje me kushtet e tregut dhe duke zhvilluar cmime konkurruese të tregut.

Përgjegjësitë tuaja:

  • Gjenerimi i klientëve për të blerë dhe shitur prona
  • Këshillimi i klientëve në lidhje me cmimet e tregut
  • Krijimi i cmimeve konkurruese duke studiuar zhvillimit e tregut të partundshmërive
  • Krijimi i listave për shitjen e pronave
  • Prezanton ofertat e shitjes tek blerësit
  • Zhvillon negociatat ndërmjet shitësve dhe blerësve
  • Rishikon kontratat që të sigurohet se cdo kriter është përmbushur
  • Promovon pronat përmes reklamimit
  • Angazhohet në zhvillimin e vazhdueshëm professional

Të interesuarit të dërgojnë një CV dhe një Letër Motivuese në këtë email: kosova.estate@101sherbime.com 

Web: www.101sherbime.com

https://www.facebook.com/398781983585512/posts/618434888286886/

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook