Log in
X

Company Name

Euro Translate

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përkthyes zyrtarë të gjuhës (Angleze, Gjermane, Franceze, Italiane, Turke)

Përkthyes zyrtarë të gjuhës (Angleze, Gjermane, Franceze, Italiane, Turke)

Information

Publish Date

22.10.2019

End Date

30.11.2019

Categories

Përkthyes

Job Places

Prishtinë

Job Description

Agjensioni i përkthimeve zyrtare Euro Translate shpall konkurs për pozitën e punës:

Përkthyes zyrtarë të gjuhës Angleze/Gjermane/Franceze/Italiane/Turke

Përkthyesit e kanë për detyrë që të bëjnë përkthimin e materialeve të shkruara apo audio në gjuhët e përcaktuara. Ata sigurohen që përmbajtja e përkthyer të ketë kuptim dhe të jetë e thjeshtë. Gjatë aktiviteteve të punës ju do merreni me individë, kompani dhe koorporata.

Detyrat tuaja të punës:

  • Lexoni materialet, apo dëgjoni materialet në njërën gjuhë duke ofruar qasjen themelore mbi kuptimin e materialit dhe duke e konvertuar atë në një gjuhë tjetër, pa ia ndryshuar kuptimin
  • Përktheni online, media dhe video, duke krijuar titra
  • Në rastet e përkthimeve special, konsultohet me ekspertë për t’u njoftuar me kontekstin e përmbajtjes
  • Zhvillon përkthime të tjera online
  • Njofton klientët në lidhje me oraret varësisht nga kompleksiteti i punëve
  • Komunikon me klientët për të kuptuar në lidhje me reagimet e tyre
  • Përdor softuer professional për të siguruar efikasitet dhe saktësi në përkthime
  • Përkthen një variacion dokumentesh duke përfshirë ato ligjore, biznesore, teknike, shkencore, edukative dhe komerciale

Të interesuarit të dërgojnë një CV dhe një Letër Motivuese në këtë email: eurotranslate@101sherbime.com

Web: www.101sherbime.com

https://www.facebook.com/398781983585512/posts/618434888286886/

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook