Log in
X

Company Name

GreenLife Kosova

Phone Number

038749540

Company Place

Prishtinë

Konsulent Marketingu (10)

Konsulent Marketingu (10)

Information

Publish Date

23.10.2019

End Date

23.11.2019

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS!!!

Kompania “Green Life Kosova” shpk në kuadër të zgjerimit të stafit kërkon 10 konsulent/e në fushën e menaxhimit dhe marketingut.

Stafi i kulifikuar përfiton rritje në karrierë dhe trajnime falas në Europë dhe mundesi për tu bërë pjesë e konventës internacionale në Florida USA, në fushën e menaxhimit dhe marketingut, përmes programeve që ofron kompania.

KRITERET: mosha 19-40 vjeç!

        Arsimi i lartë përbën prioritet!

        Eksperiencat e punës së ngjashme kanë përparsi!

PAGA BAZË:   Në bazë të kualifikimit paga varion nga 200€; 300€; 400€  (Duke u përfshi dhe trusti pensional)   + bonuset ekstra!

KONTAKT: 049 955 278 , 038 749 540

Email: greenlifeprishtine@gmail.com

VENDET JANË TË LIMITUARA!!!!!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook