Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze

Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze

Information

Publish Date

25.10.2019

End Date

08.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient nderkombëtar, për zyren në Prishtine, rekrutimin e stafit për poziten:

Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze

Nëse njihni gjuhën Holandeze, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

Çfarë ofrojmë?

  • Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë,
  • Pagë të lartë dhe bonuse,
  • Mundësi për ngritje në karrierë,
  • Sigurim shëndetësor,
  • Shujtë ditore,
  • Ekip bashkëpunues,
  • Trajnime brenda dhe jashtë vendit.

Kualifikimet tuaja:

  • Të keni njohuri të mira të gjuhës Holandeze,
  • Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë,
  • Të keni aftësi të mira komunikuese.

HR Partners (Pjese e Portal Pune) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook