Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Mikëpritës / Doorman

Mikëpritës / Doorman

Information

Publish Date

26.10.2019

End Date

08.11.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozicioni: Mikëpritës / Doorman

Përgjegjësia

Mikpritës-Mirёpret mysafirёt e hotelit, ndihmon mysafirёt pёr valixhet dhe kujdeset pёr akomodimin e tyre ne dhomё.

Detyrat

 • Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët e hotelit.
 • Kontaktimi me mirësjellje të mysafirëve potencial të cilët interesohen për shërbime të hotelit
 • Pritja me mirësjellje të mysafirëve të cilët kanë arritë në hotel
 • Dhënja e informacioneve të nevojshme për mysafirët
 • Përcjellja e mysafirëve dhe ndihma me bagazhe deri në dhomë
 • Detyra tjera sipas nevojes

Aftesite

 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit te punes:

Shembull
Email: apliko@hotelgarden-ks.com
Subject Mikëpritës / Doorman
Aplikuesi duet te jete: Mashkull

Dokumentet e nevojshme per aplikim:
Cv- së duhet ti bashkangjitet nje foto e formatit te vogel, te gjitha eksperiencat e meparshme si dhe rekomandimet per ato qe i posedojne.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook