Log in
X

Company Name

Npsh Termopan

Phone Number

+383 44 523 661

Company Place

Prishtinë

Punëtor Profesional për Dyer dhe Dritare

Punëtor Profesional për Dyer dhe Dritare

Information

Publish Date

28.10.2019

End Date

11.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Npsh Termopan shpall konkurs për:

  • Punëtor Profesional për Dyer dhe Dritare

Kushtet:

  • Pervojë pune në lëmin perkatëse.
  • Të jenë korrekte në punë,
  • Të jenë të gatshëm të punojnë në grup etj,

Të interesuarit të paraqiten në zyret tona në Prishtinë Mati I ose të dergojnë CV në e-mail adresën termopan_pr@hotmail.com
Kontakti: +383 44 258 638

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook