Log in
X

Company Name

UNICRON SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Pejë

Asistent/e Administrativ/e

Asistent/e Administrativ/e

Information

Publish Date

28.10.2019

End Date

08.11.2019

Categories

Administratë

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania: Unicron Sh.p.k me seli në Pejë,

Shpall konkurse per :

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë përfshijnë:

  • Krijimi, dhe futja e informacioneve ne data-baze;
  • Ndihmon ne organizimin dhe mirembajtjen e dokumentave dhe zyres,
  • Faturon të gjitha faturat e shitjes se mallit në sistem,
  • Pranon dhe regjistron porositë për shitje në sistemin kontabël,
  • Komunikimi i vazhdueshem me klientet dhe partneret tane;
  • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrativ dhe atij jo-administrativ,
  • Efikase në punë ekipore,
  • Njohja e mirë e gjuhës Angleze

Ju lutem qe CV-te ti dergoni ne email: info@unicron-ks.com 

Subjekti i email të jetë: Asistent/e Administrativ/e

Konkursi do të jetë i hapur nga data 28 Tetor 2019 deri më 08 Nentor 2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook