Log in
X

Company Name

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

Phone Number

038/563-563

Company Place

Prishtinë

Shitese

Shitese

Information

Publish Date

28.10.2019

End Date

08.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës në:

SALLONI I TEPIHAVE DHE PERDEVE -GJINI-

Shitese

Kërkesat:

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë eskepriencë pune në sektorin e shitjes, preferohet eksperiencë në shitjen e tekstilit.
  • Të jetë kumunikativ, e aftë në prezantimin e produkteve dhe të jetë në shërbim të shkëlqyeshëm ndaj konsumatorit.
  • Të ketë aftësi organizuese në lidhje me porositë dhe kërkesat e konsumatorit.

Për të aplikuar kërkohet që të dërgohet CV/Resume në gjini@gjinicarpet.com  ose gjini.gjinicarpet@yahoo.com . CV/Resume mund të dorëzohet edhe personalisht në objektin e NTP GJINI në kilometrin e parë në magjistralën Prishtinë-Mitrovicë.

Komisioni për pranim do të ftojë për intervistë vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Konkursi është i hapur nga 28.10.2019 deri më 08.11.2019

NTP GJINI

Adresa: Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, Përroi i Njelmtë, Prishtinë, Kosovë

Tel: 038/563-563 ose 044/548-648

Email: gjini@gjinicarpet.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook