Log in
X

Company Name

Librex

Phone Number

Company Place

Prizren

Telefoniste (5), Agjent/e Tregtar/e (20)

Telefoniste (5), Agjent/e Tregtar/e (20)

Information

Publish Date

28.10.2019

End Date

11.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Dragash | Malishevë | Prizren | Rahovec | Suharekë

Job Description

Kompania Zviceriane "Librex" me seli ne Prizren.

Shpall konkurs për:

5 Telefoniste (Për qytetin e Prizrenit).

20 Agjent/e Tregtar/e,  për këto qytete: Prizren, Suhareke, Malisheve, Rahovec dhe Dragash.

Kushtet për aplikim janë:

- Të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te posedoj veture personale, shpenzimet mbulohen nga Kompania,

- Perparësi kanë aplikuesit te cilet punojne ne çift Mashkull & Femer,

- Pagesat behen me standarte europiane,

Kompania gjithashtu ofron pushime jashte vendit per te gjithë punëtorët e kompanisë, si dhe udhetime seminarike të ndryshme neper Bote.

Kanditati/ja per aplikim duhet te sjell me vete nje dokument identifikues ose dergoni CV e juaj se bashku me nje foto ne E-mail: ritello_librex@hotmail.com

Na kontaktoni nga ora 10:00 deri 19:00

Nr.Tel  049409032.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook