Log in
X

Company Name

Urban Taxi

Phone Number

045 990 110

Company Place

Prishtinë

VOZITES (10)

VOZITES (10)

Information

Publish Date

30.10.2019

End Date

09.11.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Tashmë Prishtina do të merr pamje të re.

Lideri në Kosovë Urban Taxi me vetura të reja shpall konkurs për vozitës.

  • Vetura të reja 2019
  • Ambient dinamik i punës
  • Pagë mbi mesatare e shumë të tjera.

Ps. nuk është e domosdoshme përvoja e punës, vozitësit e ri trajnohen me instruktor profesional.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojne në numrin e telefonit: 049 888 553 dhe 045 990 110 deri ne oren 17:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook