Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Company Place

Prishtinë

Bashkëpunëtorë të cilët njohin gjuhën Gjermane (20)

Bashkëpunëtorë të cilët njohin gjuhën Gjermane (20)

Information

Publish Date

30.12.2019

End Date

31.01.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Portal Pune" Sh.p.k per klient të sajë me adresë në Prishtinë, shpall konkurs për:

Bashkëpunëtorë të cilët njohin gjuhën Gjermane (20 Pozita)

Klienti është në kërkim të rritjes së numrit të bashkëpunëtorëve të cilët njohin gjuhën Gjermane, që tu përgjigjen kërkesave të klientëve në mënyrë cilësore dhe në kohë reale.

Çfarë përfitoni?
• Kontratë pune afatgjate,
• Pagë të lartë dhe të saktë,
• Bonus të lartë,
• Shujtë ditore,
• Sigurim shëndetësor,
• Trajnime brenda dhe jashtë vendit.

Kriteret:
• Njohja e gjuhës Gjermane në të folur dhe në të shkruar (së paku niveli B1),
• Komunikim të rrjedhshëm dhe të strukturuar.

Të interesuarit të aplikojnë në email: hr@portalpune.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook