Log in
X

Company Name

LEONI NPP

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Specialist për përpunimin e mishit, Ndihmës në sallën e përpunimit të mishit, Vozitës

Specialist për përpunimin e mishit, Ndihmës në sallën e përpunimit të mishit, Vozitës

Information

Publish Date

31.10.2019

End Date

13.11.2019

Categories

Të tjera... | Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Leoni Group shpall konkurs për pozitën:

 1. Specialist për përpunimin e mishit,
 2. Ndihmës në sallën e përpunimit të mishit,
 3. Vozitës me kategori B.

Detyrat e punës

 • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim,
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit,
 • Asiston ose zëvëndëson kolegët tjerë sipas nevojës.

Kualifikimet

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm,
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup,
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen,
 • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim,
 • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makineritë prodhuese.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail info@leonigroup.net 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kërkesës tonë ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook