Log in
X

Company Name

Hotel AFA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Pozita: Nikoqire (pastruese e dhomave) dhe Pozita: Pastrues/e të objektit

Pozita: Nikoqire (pastruese e dhomave) dhe Pozita: Pastrues/e të objektit

Information

Publish Date

31.10.2019

End Date

17.11.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Nikoqire (pastruese e dhomave)

Ju do të jeni përgjegjës për pastrimin e dhomave dhe zonave të zakonshme, ndërrimin e shtretërve dhe njoftimin për mirëmbajtjen.

Kërkesat

  • Shëndeti dhe qëndrueshmëria e mirë fizike
  • Aftësi për të punuar me pak ose aspak mbikëqyrje, duke përmbushur standarde të larta të performancës
  • Aftësia për të ndjekur udhëzimet
  • Diploma e shkollës së mesme nuk është e obligueshme

Të gjithë kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com  deri më datë 17 Nëntor 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

 

Pozita: Pastrues/e të objektit

Ju do të jeni pergjegjës për pastrimin e vendeve publike të objektit sic janë: Restoranti, sallat e konferencave, korridoret dhe largimin e plehrave.

Kërkesat

  • Shëndeti dhe qëndrueshmëria e mirë fizike
  • Aftësi për të punuar me pak ose aspak mbikëqyrje, duke përmbushur standarde të larta të performancës
  • Aftësia për të ndjekur udhëzimet
  • Diploma e shkollës së mesme nuk është e obligueshme

Të gjithë kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 17 Nëntor 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook