Log in
X

Company Name

LULI TRANS SHPED SH.P.K

Phone Number

049/161-164

Company Place

Prishtinë

Vozitës për kamion (kategoria CE)

Vozitës për kamion (kategoria CE)

Information

Publish Date

31.10.2019

End Date

14.11.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Rajonale

Job Description

LULI TRANS SHPED SH.P.K , 

Me seli në Prishtine hap vende të lira pune për: Vozitës për kamion (kategoria CE)

Konkursi vlenë vetëm për Vozitësat që kanë Vizë dhe përvojë pune.

Data e aplikimit deri 14.11.2019

RELACIONI: Kosove - Bullgari.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës;
  • Duhet të jetë në gjendje të ofrojë mbështetje për vozitje për detyra te caktuara në mbrëmje ose gjatë fundjavës.
  • Kryerja e detyrave të tjera zakonisht të caktuara për Vozitësin.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme

  • Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm);
  • Të ketë përvojë pune (vozitës) ;
  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion, të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune.

Preferohet te kete edhe CPC-D- SHOFER TË TRANSPORTIT TË MALLRAVE-Apo me kusht qe të merr Pas Fillimit te Punës.

Për aplikim mundë të  kontaktojni  gjatë  ditvë  të  punës prej orës 08:00 deri ne ora 17:00 h në  numrat e tel:

Tel: 049/ 161-164.
       044/ 161-164.

       038/ 749-698.
Apo në  zyren tonë  Luli Trans Shped Sh.p.k
ADRESA: Rr:Shefqet Shkupi -Emshir
Prishtinë

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook