Log in
X

Company Name

DEUTSCHCOLOR Sh.a

Phone Number

Company Place

Rajonale

Komercialist

Komercialist

Information

Publish Date

01.11.2019

End Date

14.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Deutschcolor pjesë e DELTA GROUP, sjell në Shqipëri traditën Gjermane 100-vjeçare në prodhimin e bojërave për ambjente të brendshme dhe të jashtme. Si rrjedhojë e rritjes së saj të vazhdueshme, Deutschcolor kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Komercialist

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

  • Arsim i lartë.
  • Mosha e preferuar 25-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Ndertimi i maredhenieve te mira me kliente
  • Eksperiencë në fushën e shitjes.
  • Lejë drejtim automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresen: hr@deutschcolor.de

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook