Log in
X

Company Name

UNIA BALLKAN SHPK

Phone Number

+38345303800

Company Place

Podujevë

Agjent/e Shitje për Produkte Ushqimore (4)

Agjent/e Shitje për Produkte Ushqimore (4)

Information

Publish Date

01.11.2019

End Date

15.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Podujevë

Job Description

“UNIA BALLKAN” SHPK                                                                

Adresa: Magjistralja Prishtine - Podujeve Shakovicë
Kontakt: +38345303800 ; +38344433973
Email: uniaballkan@gmail.com

 

Konkurs Pune

Kompania Unia Ballkan Ofron kater vende pune Agjent/e Tregu

 1. Dy Femra
 2. Dy Meshkuj

Agjent/e Shitje për Produkte Ushqimore

Për te gjithe teritorin e Kosoves

Përgjegjësit kryesore:

 • Hulumton tregun
 • Bënë prezentimin e produkteve
 • Realizon zhvillimin dhe shitjen e produkteve ,
 • Zhvillimin e konsumatorve të rinj,
 • Identifikon nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve
 • Përcjell konkurrencën në treg;
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes;

Kualifikimet e kerkuara:

 • Shathtësi të shkëlqyera në komunikim, dhe prezentim
 • Aftësi në krijimin e marrëdhënieve të mira më klientët
 • Të kenë iniciativë dhe organizim të mirëfillt
 • Duhet të jetë vet i/e organizuar dhe të ketë iniciativë
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur
 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme.
 • Të posedojnë patent shoferin e kategorisë B
 • Moshe e Preferuar 20-40.

Të ketë se paku nje vit pervoj pune te njejet apo te ngjashme

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV me foto të bashkangjitur dhe dokumentet e tjera shtesë në e-mail adresën: uniaballkan1@gmail.com 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë

Konkursi mbetet i hapur deri më 15/11/2019

Top of Form

Bottom of Form

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook