Log in
X

Company Name

NOTIRDI Sh.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Promotere

Promotere

Information

Publish Date

01.11.2019

End Date

15.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

NOTIRDI Sh.P.K hap konkurs për Promotere

Orari i punës:

Promoteret do të punojnë 6 ditë në javë.

Vetëm kandidatet te cilat janë fleksibile dhe i përshtaten orarit te punës do te thirren për intervistë.

  • Promoteret duhet të kenë paraqitje të mire dhe aftësi komunikuese.          
  • Mosha e preferuar: 18 – 24 vjeç.          
  • Preferohet të kenë Patentë Shoferi.

Lokacioni:

Aktivitetet do të mbahen në Prishtinë dhe në qytetet tjera në Markete dhe Bare.

Si të aplikoni:

Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotografi në marketing@notirdi.com

Afati i fundit për aplikim është më datën: 15/11/19, ora 16:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook