Log in
X

Company Name

Koniks

Phone Number

Company Place

Gjilan

Teknik Tereni dhe Ndihmës Punëtor

Teknik Tereni dhe Ndihmës Punëtor

Information

Publish Date

02.11.2019

End Date

15.11.2019

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Gjilan

Job Description

 KONIKS SHPK hap konkurs për vende te lira te punës në qytetin e Gjilanit

TEKNIK TERENI DHE NDIHMËS PUNËTOR
 

Kriteret e aplikimit dhe punësimit

  • Të ketë të kryer së paku shkollen e mesme
  • Njohuri për instalime dhe punime për kabllim
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit dhe punës ekipore
  • Të jetë i gatshëm për të mësuar teknologjitë e reja
  • Të ketë njohuri bazike në shfrytëzimin e kompjuterit
  • Patent shoferin


Shenim: Perparesi kane kandidatet me vendbanim ne komunen e Gjilanit të moshës  20 deri 30 vjet

Udhëzime rreth aplikimit
Kandidatët e interesuar duhet të:
- Të dërgojnë të dhënat e tyre në e-mail: info@koni-ks.com 
- Ose të kontaktojnë në njerin nga numrat e telefonit: 044 133 160 / 044 292 797

Afati i aplikimit është deri me: 15.11.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook