Log in
X

Company Name

ABI TATLISES

Phone Number

‎044/640-117

Company Place

Prishtinë

Furrtar / Picaman (2), Asistent Doneri (2), Kamariere (2), Enelarëse, (1)

Furrtar / Picaman (2), Asistent Doneri (2), Kamariere (2), Enelarëse, (1)

Information

Publish Date

02.11.2019

End Date

16.11.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

Abi Tatlises shpall konkurs për pozitat:

Vendet e punes ne Prishtine dhe Prizren:

  1. Furrtar / Picaman   (2 Pozita),
  2. Asistent Doneri        (2 Pozita),
  3. Kamariere (Femer)  (2 Pozita),
  4. Enelarëse                   (1 Pozitë).

Kandidatët duhet të kenë përvojë pune.

Të interesuarit të dergojnë CV-në në e-mail: abitatlises@gmail.com (në subject duhet cekur pozitën për të cilën aplikoni) ose na kontaktoni në këtë numër: 044/640-117.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook