Log in
X

Company Name

BETA PHARM L.L.C

Phone Number

+381 (0)38 55 33 73, +377 (0)45 45 33 83

Company Place

Prishtinë

AGJENT & PREZENTUES I BRENDIT ALPECIN

AGJENT & PREZENTUES I BRENDIT ALPECIN

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

11.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 AGJENT & PREZENTUES I BRENDIT ALPECIN

Përshkrimi i vendit të punës

  • Për shitjen e produkteve të kompanisë gjermane Dr-Kurt-Wolff, Alpecin
  • Furnizim i rregullt në të gjitha POS-at e territorit të Kosovës
  • Vizita dhe prezentim i të gjitha produkteve nëpër barnatore dhe Barber Shop Exclusive
  • Promovimi dhe pozicionimi i produkteve
  • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe Përvoja

  • I preferushem shkollimi i lartë
  • Përvojë pune minimum 2 vjeçare si agjent dhe prezentues, me përvojë pune në fusha të ngjashme dhe njohës i POS-ave në të gjithë territorin e Kosovës
  • Posedimi i patent shoferit, Kategorija B (vozitës aktiv)
  • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 11.11.2019

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com

Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook