Log in
X

Company Name

BETA PHARM L.L.C

Phone Number

+381 (0)38 55 33 73, +377 (0)45 45 33 83

Company Place

Prishtinë

PREZENTUES/E për Regjionin Prishtinë

PREZENTUES/E për Regjionin Prishtinë

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

11.11.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 PREZENTUES/E për Regjionin Prishtinë

Përshkrimi i vendit të punës

  • Për prezentim të produkteve OTC (para farmaci) të kompanisë farmaceutike Gjermane Salus-Haus. (www.salus-ks.com)
  • Vizita të rregullta instituteve mjeksore, ordinancave private, barnatoreve etj.
  • Prezentimi dhe promovimi i produkteve
  • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe Përvoja

  • Diplomë universitare (përparësi në Mjeksi apo Farmaci)
  • Përvojë 1 vjeçare si prezentues
  • Posedimi i patent shoferit, Kategorija B (vozitës aktiv)
  • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 11.11.2019

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com

Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook