Log in
X

Company Name

BETA PHARM L.L.C

Phone Number

+381 (0)38 55 33 73, +377 (0)45 45 33 83

Company Place

Prishtinë

MARKETING & SOCIAL MEDIA ASSISTANT

MARKETING & SOCIAL MEDIA ASSISTANT

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

11.11.2019

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description


OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 MARKETING & SOCIAL MEDIA ASSISTANT

Përshkrimi i vendit të punës

 • Planifikimi dhe përgaditja e planeve vjetore të marketingut, për secalin brend nga portfolio e kompanisë
 • Planifikimi dhe realizimi i eventeve promocionale për brende të ndryshme nga portfolio e kompanisë
 • Administrimi dhe monitorimi i rrjeteve sociale duke promovuar rregullisht faqet e kompanisë
 • Në bashkëpunim me menaxhmentin, planifikon dhe zbaton fushatat e marketingut në rrjetet sociale dhe media
 • Mirëmbajtja dhe azhurimi i të dhënave të web-faqe të kompanisë dhe brendeve
 • Përcjellë dhe zbaton planin e rrjeteve sociale dhe të mediave
 • Përgaditja e dizajneve dhe fotografive të produkteve
 • Raportimi në baza mujore i rezultateve dhe statistikave të marketingut

Kualifikimi dhe Përvoja

 • Diplomë universitare në Marketing, Media dhe Komunikim
 • Përvojë 1 vjeçare në fushën e marketingut në rrjete sociale dhe media
 • Njohuri të mira të “Online Marketing” dhe njohuri të mira të kanaleve të marketingut
 • Njohuri të shkëlqyeshme të përdorimit të Facebook, Instagram, etj.
 • Përparësi kanë kandidatët me njohuri të dizajnit grafik

Konkursi është i hapur deri me datën: 11.11.2019

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com

Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook