Log in
X

Company Name

Fivestar Fitness

Phone Number

+383 45 103 200

Company Place

Prishtinë

Pastrues/e (6)

Pastrues/e (6)

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

18.11.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PËR PUNË

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita: Pastrues/e (6)

Përgjegjësit dhe Detyrat:

  • Pastron të gjitha hapësirat, mirëmban pajisjet dhe sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
  • Kontrollon rregullisht të gjitha hapësirat duke përdorur vetë iniciativë për të caktuar prioritetet për punët më urgjente
  • Sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
  • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit dhe klientëve
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

  • Të ketë shkathtësi të mira fizike
  • Të ketë njohuri të punës
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime : Paradite 07:00 – 15:00 ose Pasdite 15:00 – 23:00
  • Të jetë në gjendje të punojë jashtë orarit të punës.

Çka ofrojmë?

Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.

Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@fivestarfitness.eu ose të na kontaktoni përmes telefonit në numrin: +383 45 103 200

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 45 103 200 | info@fivestarfitness.eu

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook