Log in
X

Company Name

Debt Loan Recovery Shpk

Phone Number

038/733-554

Company Place

Prishtinë

ZYRTAR LIGJOR

ZYRTAR LIGJOR

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

15.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Gjilan | Pejë | Prishtinë

Job Description

Debt Loan Recovery Shpk – DLR ёshtё kompania e parё nё Kosovё e specializuar nё ofrimin e shёrbimeve pёr menaxhimin e kredive jo-performuese pёr banka dhe institucione mikrofinanciare. Ne ofrojmë mundësi angazhimi të kandidatёve të motivuar dhe të interesuar për zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individё me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr standarde tё larta tё performancёs. Nё shёrbim tё rritjes dhe zhvillimit tonё tё vazhdueshёm, DLR shpallё

KONKURS

për

ZYRTAR LIGJOR

Prishtinё, Gjilan dhe Pejё

Detyrat dhe pёrgjegjёsitё e pёrgjithshme për këtë pozitë:        

Menaxhimi i portfolios individuale - angazhimi në të gjitha aktivitetet e kolektimeve – komunikimi dhe negocimi me klientë, monitorimi i ripagesave mujore; evidentimi i aktiviteteve në sistemin elektronik; dhe në aktivitetet administrative: shënimet, dokumentet, raportet, korrespondencat e ndryshme etj. si dhe në inicimin dhe mbarëvajtjen e të gjitha aktiviteteve dhe procedurave ligjore të ndërmarra nga DLR.

Kualifikimet/kushtet:

  • Diploma universitare e Fakultetit Juridik;
  • 2-3 vjet pёrvojё pune tё ngjashme apo tё njёjtё;
  • Njohuri tё ligjeve tё aplikueshme nё Kosovё;
  • Integritet tё lartё personal dhe profesional;
  • Aftёsi tё mira komunikimi dhe negociuse;
  • Aftёsi tё mira analitike, planifikimi dhe organizative;
  • Shkathtësi në komunikim verbal dhe me shkrim;
  • Leja e vozitjes e domosdoshme.

Preferohet qё kandidatёt tё jenё nё gjendje tё ushtrojnё liri të konsiderueshme të veprimit në të gjitha çështjet e përditshme profesionale, procedurale dhe teknike, në përputhje me ligjet, rregulloret dhe udhëzimet administrative në fuqi.

Aplikimi: Dergoni CV-nё tuaj nё adresёn elektronike dlr.vendepune@gmail.com me titull: Zyrtar ligjor për qytetin (shënoni emrin e qytetit pёr ku aplikoni).

Afati i fundit pёr aplikim ёshtё 15 nëntor 2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook