Log in
X

Company Name

Radio Taxi Dallas

Phone Number

038 55 55 44

Company Place

Prishtinë

Vozitës (10)

Vozitës (10)

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

18.11.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Taxi Dallas ne Prishtine shpall konkurs per poziten:

Vozites (10 pozita)

Kualifikimet e kerkuara:

  • Patenta e shoferit kategoria B se paku 3 vite
  • Te jete i sjellshem dhe komunikativ
  • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibil
  • Pervoja do te jete perparesi

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne duke telefonuar ne numrin: 046-131-931.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook