Log in
X

Company Name

BEGHLER LLC

Phone Number

045-115-666

Company Place

Prizren

Asistente financiare, Asistente administrative, Agjent i shitjes export, Asistent i shitjes, Komercialist/e i shitjes, Dizajner/e grafik, Shofer, Depoist, Web developer

Asistente financiare, Asistente administrative, Agjent i shitjes export, Asistent i shitjes, Komercialist/e i shitjes, Dizajner/e grafik, Shofer, Depoist, Web developer

Information

Publish Date

04.11.2019

End Date

19.11.2019

Categories

Financa | Administratë | Shitje | IT & Dizajn | Vozitës | Magazinier | Programer

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

“Beghler LLC” hap dyert per te gjithe te interesuarit per pune.

Pozitat e hapura per te cilat mund te aplikoni:

  • Asistente financiare
  • Asistente administrative
  • Agjent i shitjes export
  • Asistent i shitjes
  • Komercialist/e i shitjes
  • Dizajner/e grafik
  • Shofer
  • Depoist
  • Web developer

“Beghler LLC” ju ofron kushte Europiane te punes, page konkuruese ne treg dhe mundesi avansimi ne kariere.

Konkursi mbetet i hapur deri me date 19.11.2019, pas kesaj date aplikantet do te lajmerohen per kohen e intervistes.

Dergoni CV’t tuaja ne e-mail adresen: hr@beghler.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook