Log in
X

Company Name

INTER STONE LLC

Phone Number

Company Place

Pejë

PUNËTOR NË DEPO

PUNËTOR NË DEPO

Information

Publish Date

05.11.2019

End Date

19.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

Company Name: INTER STONE LLC
Phone Number: 049 491 026
Company Place: PEJË
Job Places: PEJË

KONKURS PËR PUNËTOR NË DEPO

Inter Stone L.L.C., njësia e saj në Zahac, Pejë ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për depo me përvojë në drejtimin e Pirunerit dhe të jetë banor i Komunës së Pejës ose Komunës së Klinës.

Përgjegjësit:

 • Përdorimi i Pirunerit (Forkliftit)
 • Ngarkim Shkarkimi I Mallit me Piruner, Kran dhe Fizikisht kur është e nevojshme.
 • Mirëmbajtja e Depos.
 • Pastrimi I mallit dhe depos.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 18-40 vjeç
 • Fizikisht i shëndetshëm
 • Përvojë pune në përdorimin e Pirunerit (Forkliftit)
 • Të jetë banor i Komunës së Pejës ose Komunës së Klinës.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke dërguar CV-në në emailin sales4@interstone.co ose në numrin 049 491 026. Për me shumë informata mund të telefononi në numrin 049 491 026 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00 ose në linkun: http://interstone.co/al/kontakti/interstone-peje

Faleminderit!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook