Log in
X

Company Name

Patron Dantel

Phone Number

049/747-088

Company Place

Prishtinë

Prezantues/e Tereni

Prezantues/e Tereni

Information

Publish Date

05.11.2019

End Date

19.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

PATRON DANTEL SHPALL KONKURS PËR NJE VEND TE LIRE PUNE

Prezantues/e Tereni
Vende të punës: 1 Pozite

Përgjegjësitë:

 • Të ketë njohuri për trendet e fundit në fushen e modes dhe tekstilit ne Kosove.
 • Të prezantojë produktet e kompanise ne pikat qe I viziton ne te gjithe Kosoven.
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë raporte javore dhe mujore;

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë pune si shites apo prezantues ne teren.
 • Të jetë komunikativ, të jetë i /e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Njohja e gjuhës angleze do të jetë përparësi;
 • Të ketë patent shofer;
 • Të ketë njohuri në shfrytëzimin e Microsoft Office.

Vlen të theksohet se paga eshte e mire.

Aplikimi mund të bëhet permes telefonit apo email.

Tel. +38349747082

Email. Patrondantel@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook