Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

049/518-222

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në Autolarje - Prishtinë (2)

Punëtorë në Autolarje - Prishtinë (2)

Information

Publish Date

05.11.2019

End Date

12.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Portal Pune" Sh.p.k per klient të sajë me adresë në Prishtinë, shpall konkurs për:

Punëtorë në Autolarje (2 Pozita).

Ofrohet:

Paga 300 Euro Neto, ushqimi dhe pijet mbulohen nga punëdhënësi.

Orari i punës: 08:00-18:00.

Mosha e preferuar: 18 - 40 vjeçar.

Të interesuarit të kontaktojnë në këtë numër: 045 518 222 (ose permes viberit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook