Log in
X

Company Name

Oaza Company SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher Regjional (1), Shitës Ambulantiv (6), Komercialist (2)

Menaxher Regjional (1), Shitës Ambulantiv (6), Komercialist (2)

Information

Publish Date

06.11.2019

End Date

15.11.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me adrese ne Magjistralja Prishtine – Shkup, km I 5-te, Llapnaselle”, është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat : 

 

MENAXHER REGJIONAL

 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Të përcjellë realizimin e planit të shitjes;
 • Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencialë,
 • Të kujdeset për mbarëvajtjen e të gjitha proceseve ditore të punës, në koordinim me menaxherin e sektorit të koordinimit të degëve;
 • Të zbatoj politikat dhe procedurat e kompanisë;
 • Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e shitjes dhe efikasitetit të punëtorëve;
 • Të zbatoj dhe përcjellë udhëzimet nga menaxhmenti, zyra qendrore,
 • Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për kompaninë të parapara nga menaxhmenti;
 • Monitorimi i performancës së ekipit dhe motivimi për të arritur qëllimet

 

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Duhet të ketë diplomë universitare Bachelor në fushën e Ekonomisë, Administrim biznesi apo fusha të ngjashme
 • E domosdoshme përvojë pune 2 vjeçare në fushë të ngjashme,
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Efikas në punë ekipore,
 • Aftësi për punë nën presion,
 • Të njohë Gjuhën Angleze,
 • Të ketë njohuri të mire në MS Office si dhe programe kontabiliteti,
 • Patente Shoferi - Kategoria "B"

 

SHITËS AMBULANTIV – 6 POZITA

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS - SHITES AMBULLANTIV

 • Arritja e objektivave të përcaktuara,
 • Vizita te rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
 • Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.

 

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme - përparësi shkollimi universitarë
 • E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria "B"

 

KOMERCIALIST – 2 POZITA

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit te vizites,
 • Prezentimi i produkteve te kompanise,
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar,
 • Pergjegjes per zhvillimin e komunikimit me klientët dhe brenda ekipit,
 • Detyra te percaktuara nga mbikqyresi.
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë.

 

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR

 • Minimum shkolla e mesme, përparësi pergatitja Universitare
 • Minimun 2 vit pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria B.

 

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Ju lutemi që në subjekt të emailit cekeni pozitën të cilën aplikoni
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook