Log in
X

Company Name

Arena Trade shpk

Phone Number

049/101-950

Company Place

Prishtinë

Agjent të Shitjes (3), Faturist/e (2), Shofer (1)

Agjent të Shitjes (3), Faturist/e (2), Shofer (1)

Information

Publish Date

06.11.2019

End Date

20.11.2019

Categories

Shitje | Financa | Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

BËHU PJESË E SUKSESEV TONA!

Si rezultat I zgjerimit te aktivitetit afarist Arena Trade shpk në prishtinë,vazhdon plotësimin e vendeve të reja te punës.                                                                                                                                                                                 

Nëse jeni person kreativ dhe I motivuar për pune,atëhere aplikoni.       
Vendet e lira të punës janë këto pozita:               

  1. Agjent të Shitjes (3),
  2. Faturist/e (2),
  3. Shofer (1)

Procesi I aplikimit.

Tè gjithè tè interesuarit mund te aplikojnë permes e-malit arenatradeshpk@gmail.com ose ne zyrat e Arena Trade shpk Pishtinè

Per me shumè informata kontaktoni ne numrin: 049/101-950

Përparësi do të ken kandidatët me pervojë pune.

Konkursi është I hapur nga data 06.11.2019 - 20.11.2019  

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook