Log in
X

Company Name

Mercurius Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

IT Help Desk

IT Help Desk

Information

Publish Date

07.11.2019

End Date

17.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

POZITA: IT Help Desk

REFERENCA: MC-046-19

QYTETI: Prishtinë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit/motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Teknologjisë Informative, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën IT – Teknik i Help Desk-ut, të cilët do të ofrojnë asistencë teknike të shpejtë për sistemet kompjuterike dhe pajisjet e rrjetës.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëjë pranimin e kërkesave të klientëve që kërkojnë ndihmë teknike përmes telefonit, e-mail-it, chat-it, rrjeteve sociale dhe sistemit të tiketimit.
 • Të bëjë identifikimin e problemit të klientëve nga distanca përmes pyetjeve përkatëse.
 • Të ofroj këshilla për t’i zgjedhur problemet e lehta që të mos ketë nevojë të intervenohet fizikisht te klienti.
 • Të bëjë delegimin e çështjeve të pazgjidhura në nivelin më të lartë të personelit mbështetës.
 • Të mirëmbaj regjistrin e ngjarjeve, zgjidhjen e problemeve dhe të nxjerr raporte nga sistemi.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet t’i ketë të përfunduara studimet bachelor.
 • Përvojë bazike si teknik i help desk-ut ose të ngjashme.
 • Njohuri elementare të sistemit kompjuterik Windows 7/10, MS Office, pajisjeve të rrjetës dhe produkteve tjera të teknologjisë.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar (gjuha angleze bazike përparësi).
 • Aftësi të mira organizative për të punuar i pavarur dhe në grup, si dhe për t’u përgjigjur shpejtë në situata urgjente.
 • Patentë shoferi valide.

OFERTA:

 • Pagë rreth 350€.
 • Orari i punës prej të hënës deri të premten.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale.
 • Mundësi për të punuar me ekip fantastik.

APLIKIMI:

Të gjithë Ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 17.11.2019. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook