Log in
X

Company Name

REX Automobile Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Depo/administrim i stoqeve (1), Pranim dhe këshillim i klientëve (1)

Depo/administrim i stoqeve (1), Pranim dhe këshillim i klientëve (1)

Information

Publish Date

08.11.2019

End Date

24.11.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Me një përvojë 25 vjeqare në Kosovë dhe Gjermani, REX Automobile është ndër autoserviset më të suksesshme në jugun e Kosovës. Si përfaqësues gjeneral për Bosch Car Service ne ofrojmë këshillim, riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve evropiane.

Ke dëshirë të ofrosh cilësi në një kompani të suksesshme dhe në rritje, atëherë apliko për pozitat

 1. Depo/administrim i stoqeve (1)
 2. Pranim dhe këshillim i klientëve (1)

Detyrat e juaja - Pranim dhe këshillim i klientëve

 • Ju jeni kontakti i parë për klientët tanë
 • Pranimi dhe këshillimi profesional i klientëve është fokusi juaj
 • Ju ofertoni dhe shitni produktet dhe shërbimet tona
 • Ju mbështetni servisin tanë në detyrat organizative.

Detyrat e juaja - Depo/administrim i stoqeve

 • Organizimi i stoqeve
 • Përgatitje e porosive
 • Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (stok, marketing, administratë)

Profili juaj

 • Edukim në fushën e teknikës ose ekonomisë
 • Shkathtësi në komunikim, këshillim dhe shitje
 • Sjellje të sigurtë dhe miqësore me klientë
 • Cilësia e shkëlqyeshme e shërbimit dhe kënaqësia e klientit janë udhëzimet për punën tuaj të përditshme.

Ju lutem dërgoni aplikimin dhe referencat tek e-mail: karriera@rex-automobile.com

Ose direkt ne zyret tona: REX Automobile, Korishë, Prizren

Data e fundit për aplikim: 24.11.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook