Log in
X

Company Name

dua.com

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Senior Java Developer - Udhëhqësi Teknik

Senior Java Developer - Udhëhqësi Teknik

Information

Publish Date

11.11.2019

End Date

11.12.2019

Categories

Zhvillues i Aplikacioneve | Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

dua.com është në kërkim të një Senior Java Developer - Udhëhqësi Teknik për t'u bërë pjesë e ekipit tonë. Ne jemi në një mision për të bashkuar mbi 12 milion shqiptarë në mbarë globin. Qofshin ata shqiptarë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Turqia, Zvicra, Mbretëria e Bashkuar dhe më gjerë, ne po synojmë të fuqizojmë marrëdhëniet tuaja dhe lidhjet domethënëse me bashkëmoshatarët. Kërkoni partnerin tuaj në çdo vend, kudo, në çdo kohë ose takojeni personalisht.

Pse dua?

dua.com ekziston sepse kemi parë një problem që kemi dashur ta zgjidhim. Edhe pse shqiptarët kanë përparuar ndjeshëm në mbarë botën, nuk ka asnjë platformë të vetme për të bashkuar komunitetin e mrekullueshëm shqiptare.

Ne jemi duke u ofruar shqiptarëve mundësinë e mrekullueshme që të krijojnë lidhje të rëndësishme sa i përket të gjitha fushave të jetës së tyre, qoftë duke njohur miq të rinj, duke kërkuar një marrëdhënie serioze apo duke zgjeruar rrjetin e tyre profesional.

Si Udhëheqës Teknik, kërkohet që të keni:

 • 6+ vjet përvojë të mëparshme në development
 • Aftësi dhe fleksibilitet i demonstruar për të menaxhuar kohën dhe prioritetet në mënyrë efektive
 • Iniciativë dhe kreativitet në zgjidhjen e sfidave që ju parashtrohen
 • Aftësi drejtuese dhe përvojë në trajnimin e anëtarëve të rinj të ekipit
 • Njohuri në development programs si Spring, Hibernate dhe Java Enterprise Software Development
 • Njohuri për JIRA, Confluence, Stash, Git, Maven and Bamboo
 • Përvojë pune në një kompani të vogël, ku puna në ekip është primare
 • Përvojë pune në AWS
 • Zhvillimi i aftësive kërkimore me teknologjitë si Solr, Spark dhe AWS
 • Krijoni zgjidhje softwerike të përshkallëzuara që plotësojnë kërkesat e aplikimit
 • Punoni së bashku me ekipet e brendshme për të siguruar që aplikimet të dorëzohen në kohë
 • Siguroni efikasitet përmes vendimarrjes dhe zgjidhjes së problemeve
 • Kualifikimet për udhëheqësin teknik përfshijnë:
 • 3+ vjet përvojë të Java Development në një mjedis prodhues
 • Njohuri mbi AWS ose GCP
 • Aftësi për të punuar me shkathtësi në çfarëdo mjedisi (si nga shtëpia, zyra, biblioteka etj)
 • Përvojë me Jenkins, Docker, Elasic search. Sistemi si Solr konsiderohet si një plus
 • Diplomë Bachelor në Shkenca Kompjuterike ose përvojë të ngjashme
 • A po ju duket që përshtateni me profilin e kërkuar? Ne po presim të ndëgjojmë nga ju.

Për më shumë informacion reth pozitave të lartpërmendura, klikoni këtu.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook