Log in
X

Company Name

Autolarje Kalabria

Phone Number

+383 49 385 709

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në Autolarje (3)

Punëtorë në Autolarje (3)

Information

Publish Date

29.11.2019

End Date

06.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Autolarje Perfect kerkon:

Punëtorë në Autolarje (3 Pozita)


Kushtet:

  • Pervojë pune në autolarje,
  • Njohuri rreth punës dhe të jete korrekte ne punë,
  • Orari me marrveshje,
  • Pagesa 300.

Te interesuarit të kontaktojne në numrin telefonit 049 385 709, ose ne zyret tona ne Adresen:

Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook