Log in
X

Company Name

ICT Plus

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Sales Manager

Sales Manager

Information

Publish Date

19.11.2019

End Date

03.12.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

ICT Plus është kompani e specializuar në shitjen e PC, shërbimet e menaxhimit të printimit si dhe produkte të tjera në sektorin e IT. Ne jemi duke u rritur dhe kemi shpallur këtë:

KONKURS

Sales Manager


Detyra dhe Pergjegjesi: 
- Mirëmbanë dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët ekzistues duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre. 
- Kërkon dhe targeton klientë të rinjë. Inicion plane për krijim alternativash te reja për shitjen e produkteve të kompanise. 
- Është përgjegjës për zhvillimin dhe performancën e aktiviteteve të shitjes në tregun që ai menaxhon. 
- Merr pjesë në takimet e shitjes dhe takon rregullisht klientët 
- Mban të dhëna të sakta për çmimet dhe aktivitetin e realizuar si dhe dhe raporton në menyrë periodike tek superiori i tij.Ka njohuri të detajuara rreth produkteve apo sherbimeve qe ofron kompania 

Kriteret per kandidate: 
- Njohuri baze rreth Teknologjisë së Informacionit (e detyrueshme). 
- Diplome universitare në degët Marketing, Elektronike apo shkenca ekzakte. 
- Eksperiencë e mëparshme pune
- Njohuri shume te mira te gjuhes angleze, e preferueshme dhe njoheje e gjuhës serbokroate
- Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese 

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente të tjera që vertetojne kualifikimet tuaja në adresën e-mail: info@ict-plus.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook