Log in
X

Company Name

NTP “Lami Glass”

Phone Number

049 785 615, 049 898 941

Company Place

Rahovec

Vende të lira pune (9)

Vende të lira pune (9)

Information

Publish Date

20.11.2019

End Date

04.12.2019

Categories

Menaxher | Inxhinier | Arkitekturë | Ekonomi | Të tjera...

Job Places

Rahovec

Job Description

Konkurs per vende pune

Lami Glass- fabrika e perpunimit te qelqit nga Malesia e Vogel, Rahovec , shpall konkurs per keto vende te lira te punes.

  1. Menaxher gjeneral -minimum 1 vjet pervoje pune ,njohje te mire te gjuhes angleze (shkrim lexim)
  2. Ekonomist/e
  3. Arkitekt /e (te kete njohuri ne programet archicad,artlantis,)
  4. Inxhinier I elektronikes
  5. Inxhinier I makinerise
  6. Mjeshter per fasada strukturale dhe gjysmestrukturale(paga 600euro )
  7. Ndihmes mjeshter per fasada strukturale dhe gjysmestrukturale(paga 400 euro)
  8. Mjeshter per dyer dhe dritare nga alumini dhe plastika(paga 600 euro)
  9. Ndihmes mjeshter per dyer dhe dritare nga alumini dhe plastika(paga 400 euro)

Lami Glass gjithashtu kerkon bashkepuntore me norme (m2) per montim: te fasadave gjymestrukturale,strukturale,alubondit,fasadave ventiluese etj

Te interesuarit mund te dergojne CV-te ne email: lamiglass.npt@gmail.com ose ne numer telefoni : +383-49 785-615.

Expired

Share

Advertising